Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Де можна придбати якісь футболки з про Українською символікою чи написами
Форум українця > Серйозне > Політика, право, економіка, соціум
Де можна придбати якісь футболки з про Українською символікою чи написами (УПА, України в загалом,...), дякую
tiga5@mail.ru
Дзвінка
Якщо в Києві, то наприклад, під Головною поштою на Майдані чи на Андріївському узвозі.
Дякую, але у Київ я приїду не скоро (я з Одеси). Я шукав Інтернет магазини з подібним товаром але безрезультатно. Може ви знаєте якісь?
Bloody
Тут вже питав Я http://www.vox.com.ua/forum/topic.php?foru...&v=l#1136828144

Можна самому зробити в фотошопі, а потім піти у компанію, що займається друком на футболках.....
Inspirator
Тут дивилися?

http://www.futbolka.lviv.ua/

Доставка по Україні здійснюється:
Посилкою звичайною поштою ("Укрпошта").
Вартість доставки в будь-яке місто, село, район, куточок України, де є поштові відділення - 11 грн. Термін доставки від 3 до 5 днів.
Транспортною компанією "Автолюкс". Посилка доставляється в офіс "Автолюкс" у Вашому місті. Для одержання необхідно пред'явити паспорт і номер вантажної декларації (повідомить наш менеджер після відправлення).
Вартість доставки - 9 грн.
Термін доставки - 1-2 дні.
В даний час компанія "Автолюкс" робить доставку в такі міста України: Алчевськ, Біла Церква, Білгород-Дністровськиий, Бердянськ, Вінниця, Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ізюм, Іллічевськ, Кіровоград, Ковель, Кременчук, Кривій Ріг, Лубни, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мукачеве, Миколаїв, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.
Дзвінка
Ось ще тут:
http://www.artvertep.dp.ua/shop/futbolka
А.К.
Скінівський сайт: http://www.ultras-fashion.com/
Націоналіст
Ох, нічого собі футболочка! Буду замовляти!

Футболка "Дивизия Галичина"
Bar_Boss
Зачем
Bar_Boss
ИДИОТЫ ОТ НЕХЕР ДЕЛАТЬ!!!!!!
Че и кому собрались доказывать - Твари taunt.gif
nezgoda
ідповідь до плаксивоі дівчени: на рахунок Освенціма. якщо у день гинуло 30 тис.вьязнів,яких треба ховати, а як не ховати то іх треба спалювати. а для того щоб спалювати на одну людину треба паливо.вугілля-24кг, дерева-30кг, тепер помножуйте на 30 тис. потім помножте на 30 днів, потім на 12місяців.Ти зомбована ,одурена людина яких міліони якім бракуе розуму вивести цю брехню на світ Божій.ще на початку війни у ВЕрмахта були великі проблеми з паливом і решта нафтопродуктами, азатяжна війна на 3 фронти виснаджувала Німечину в кінець .свідомість наша під великим тиском ЗМІ, які полощуть мозги міліонам .уся істотія війни -фальсіфікація.а тепер маленькій шок у твою головку-з архівів 1 світ. війни.німецкій посол 3 рази вимагав у царского уряда припинити мобілізацію і тільки після того як вимоги німецького посла були проігноровані, німецький посол у офеційному порядку обьявив війну.
+
nezgoda
тема-чудова але не дороблена,я би поставив під левом два схрещених кінджали СС або іншу дрібничку.А от якість матеріі і решта футболок г.... . чому.Я кожне літо приіжаю до свого рідного Львова і на прохання мого сина і його друзів купую багото футболок на різну тематеку.через короткий час вони криють московським матом виробників і продавців які дурять покупців.ці речі сідають мінімум на2-3 розміри, скоро гублять кольоори.

тема-чудова але не дороблена,я би поставив під левом два схрещених кінджали СС або іншу дрібничку.А от якість матеріі і решта футболок г.... . чому.Я кожне літо приіжаю до свого рідного Львова і на прохання мого сина і його друзів купую багото футболок на різну тематеку.через короткий час вони криють московським матом виробників і продавців які дурять покупців.ці речі сідають мінімум на2-3 розміри, скоро гублять кольоори.
nezgoda

Новачок
Group Icon

Група: Користувачі
Користувач №: 691

http://www.youtube.com/watch?v=BnTIqhUaygk&feature=related

nezgoda
ст #9

Новачок
Group Icon

ст #9

Новачок
Group Icon

nezgoda
почінаючи з 1917 і д .... більшовіский уряд який складався 95%-жидів методично, систематично займався винишенням словян як єтнос ,руками саміх же словян.постійні вимоги місцевих лідерів ОГПУ,ЧК,НКВД до центру про збільшення квоти на розстріл завжди задовільнялись ,під ціми документами стоят підписи Уріцкого, Леніна,Дзержинского Свердлова,Фрідмана,Хрушева і багото іншіх.і от 1941-прийшов вуйко Гітлер/вічна йому вдячна памйять/ і почав звільняти словьянські землі від жідов-більшовиськоі чуми тими самими методами-поясніть мені де тут е несправедливість.
Symbol
Якось ви, панове, далеченько відійшли від теми.
багато різноманітних футболок з українською національною, історичною та державною символікою є у інтернет-магазині Символ України http://symbol-ukraine.zbir.info

Наприклад, така серія футболок

або такий реглан (мені особливо подобається)

Є багато й суперечливих сюжетів, які, можливо комусь не сподобаються, типу такого

але то вже справа смаку та переконань.

Думаю, що це найбільший вибір, який є на сьогодні.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.