Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ВІТАЄМО КУЛ'а з ДНЮХОЮ!!!
Форум українця > Несерйозне > Теревені
charly
Сьогодні в одного з адмінів порталу День Народження..:lambada:

Я, від імені всього форуму, хочу привітати Віталія з цим пам'ятним днем. Побажати, перш за все, здоров'я. А вже потім успіхів, удачі, статків, розуміння...

Як кажуть, ні пуха, ні п'ятачка тобі ;)

Залишайся таким, яким ти є...

Закликаю всіх долучитися до поздоровлень!!!
Мух@
Приєднуюсь до побажань і від себе хочу побажати творчих успіхів! Щоб в тебе виходили всякі цікаві задумки і проекти!
З днем народження!!!
Lion
Я теж приєднуюсь до побажань!!!!!:clap::clap:Саме головне міцного здоровья!!!!
Творчої наснаги ........
з Днем народження!!!!!!:):):):):)
coolchevy
ДЯКУЮ ВСІМ!!!!! Чарліку респект, не очікував.

Андрюха, дякую за оголошення, хай всі знають :lambada::lambada::lambada:

Радий вашим милим та теплим словам.:clap::clap::clap:
Тепер беремо все те, що побажали щойно на форумі charly feat Myx@ та множимо на 9999999999999999999... разів і ще раз бажаємо хлопцю на ім'я Віталік, який навчається в групі 402 ЕЗ-Б нашого КЕМТу!!! Зі святом!!! Міша aka cool-b
charly
Чекаємо на звіт від Кула ;) Як пройшла днюха....
coolchevy
Всім привіт, дякую всім хто проявив да мене увагу, мені дуже приємно. Гуляв 3 дні, 1-й з друзями провів в "Арт-44", було багатоbeer.gif beer.gif beer.gif, ночував не вдома.. ну так вже вийшло
2-й з батьками та родичами, 3-й на роботі, хотів ще й 4-й з одногрупниками, але підвело здоров"ячко. Сиджу зараз дома, лікуюсь:-)~... Добре погуляв :turn:

На фотці Я після масового гуляння. ось так мене сфоткав мій знайомий, поки я солодко насолоджувався снами...
Серьожка
Да... день народження давно вже відгримів, але я й досі не можу забути... погуляли супЄр, так старий, це честь знати тебе!
coolchevy
Серьожка, дякую, ти був невід'ємною частиною цього свята, щиро дякую і тобі!!!:clap:
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.