Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Нежить у дитини. Чим лікуваты?
Форум українця > Серйозне > Життя
Malinka
Всім привіт. У мене донечка ще маленька. Їй лише 2 рочки. У неї такий нежить cray.gif Я не знаю що робити. Промиваємо солоною водою, але вночі усе одно дитина не може вільно дихати. Порадьте щось. Буду дуже вдячна. thank_you.gif
mila23
По-перше щоб вільно дихала треба слиз відсмоктувати гумовою грушою(звичайно якщо не вміє ще самостійно прочищати носик). А перед сном можна 1-2 краплі називіну дитячого капнути! Не хворійте!
Malinka
Дякую за пораду Я просто подумала, що краще на форумі запитати, бо у будь-якому випадку хтось стикався із такою ж проблемою і порадить справді щось діюче clapping.gif
selchuk
Знаете, останнім часом не одноразово чую про вірус, який зараз прогресує у нас. І так як зараз період сопливий, то хочу запитати, що можна для профілактики робити, щоб не було нежитю?
mila23
Ми для профілактики Марімером носик промиваємо. До того ж не тільки манюні, а й усій сім'ї)) Не хворійте air_kiss.gif
kukla
(selchuk @ 13.09.11 - 16:29) *

Знаете, останнім часом не одноразово чую про вірус, який зараз прогресує у нас. І так як зараз період сопливий, то хочу запитати, що можна для профілактики робити, щоб не було нежитю?

Повинна Вас засмутити, оскільки у листопаді буде ще й епідемія грипу. Так що ці віруси - квіточки іще. Далі буде гірше. Ми нещодавно вже підхопили заразу. Тільки стали на ноги. Хочу сказати, що окрім профілактики марімером потрібно ОБОВ'ЯЗКОВО робити іще якісь процедури для підвищення імунітету. Ми, звичайно, швиденько вилікувались...пару раз називіном, декілька раз промиваємо і вуаля, але, я думаю, що треба краще підготуватися до нової єпідемії.
mila23
kukla, дякую за інформацію щодо епідемії. Я до цього не чула про неї. А тепер вже запаслася і антибіотиками, і Називіном, і Марімером, навіть маски купила на всяк випадок. Ви ж знаєте, що у нас коїться під час епідемії, тому от так от derisive.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.