Прокуророві Київської області
від Вахнія Олександра Віталійовича
vahnij@ua.fm


КЛОПОТАННЯ

Пане Прокуроре! Станом справ на сьогоднішній день, Києво-Святошинським районним судом Київської області, розглядається кримінальна справа №193 (в матеріалах суду вона проходить під номером 1-82/11), згідно матеріалів якої, громадяни Мосійчук І.В., Шпара В.М. та Бевз С.В. звинувачуються в спробі шляхом закладення саморобного вибухового пристрою знищити пам'ятник ідеологові людиноненависнцького світосприйняття В. Ульянову-Леніну в м.Бориспіль. Після переведення гр. Мосійчука І.М. з слідчого ізолятору СБУ (де його утримували в часі досудового розслідування) до Київського слідчого ізолятору, я довідався що в часі досудового розслідування, оперуповноважений СБУ Єрмакович Д., неодноразово дорікав Мосійчуку, Бевзу і Шпарі знайомством зі мною, а також дозволяв собі лайливі висловлювання на мою адресу.

29.03.12., в часі судового розслідування кримінальної справи №1-82/11., заступник прокурора Київської області який брав участь в судовому розслідуванні, цікавився у громадянки Мосійчук Г.А., яка виступала свідком в кримінальній справі №1-82/11., чи відповідає факт нашого знайомства дійсності.

Стверджую, що починаючи з моменту затримання а потім й арешту громадян Мосійчука І.М., Бевза С.В. та Шпари В.М., мене жодного разу не викликали давати свідчення по даній кримінальній справі. З цієї причини для мене є незрозумілою, й водночас такою що викликає тривогу згадка Вашим заступником мого імені в часі судового розслідування. Невже факт знайомства зі мною криє в собі ознаки злочину й заслуговує на кримінальне переслідування?

Даним клопотанням прошу пояснити мені причину згадки мого імені в часі судового розслідування кримінальної справи №1-82/11., а також зобов'язати оперуповноваженого СБУ Єрмаковича Д. пояснити причини ненависті до мене.


Вахній О.В.