Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Відгуки, побажання та пропозиції щодо порталу взагалі
Форум українця > Книга відгуків, побажань та пропозицій > Про портал
Inspirator
Оскільки наші відвідувачі продовжують писати в стару гостьову, я створюю цю тему. Запрошую всіх залишати свої враження та пропозиції. Нові теми у цьому форумі створювати також не забороняється :)
Bloody
Добрий день хлопці! В цьому році в мене почали з'являтися радикальні настрой проти москалів(якщо чесно, то проти всіх, крім українців). Ось, останнім часом, почав все більше і більше цікавитися всім, що пов'язно з Україною.

Сайт мені ваш дуже сподобався, добре зроблено! Буду постійним вашим відвідувачем!
Inspirator
Привіт. Раді чути підтримку та добрі слова. Також тішить твоя національна самоідентифікація :)
Можемо об"єднати зусилля. Для цього маємо багато засобів, які, на жаль, не застосовуємо за браком часу. Якщо ти зацікавлений у співпраці та долученні до розвитку порталу, напиши у цю тему, а тоді продовжимо поштою.
Bloody
Зацікавлений :) Доповнено автором:
...краще по #ICQ ;)...
самурай
Вітаю! Випадково натрапила на ваш сайт, власне через СУМНО (точно не пам'ятаю, але де б я іще дізналась про вас :007: ?). Дуже радує, що нині доволі велика кількість людей цікавиться долею української мови, культури та взагалі Україною! Буду рада допомогти, якщо буде потрібна моя допомога! :yo:
coolchevy
Будемо раді новим друзям:), Будь ласка, якщо є бажання, то заходь сюди , можливо знайдеш для себе те, в чому ти прагнеш себе проявити. А взагалі ми підтримуємо будь-які пропозиції щодо порталу взагалі та інших молодих проектів.
самурай
Дякую! Обов'язково щось і для мене знайдеться
AleksanderII
Останнім часом на Літфорумі зареєструвалось багато нових користувачів.
Старі користувачі, на щастя, у своїй більшості залишаються з нами.
Тож аби примножити та скріпити наше дружнє коммюніті, прошу вас писати сюди ваші пропозиції щодо подальшого розвитку форуму.
DobryGron
АААААААААААА.Ну от...Так завжди.Де щось є-мене там нема.Хоча в принципі я Флітом захоплююсь зовсім недовго,тож тоді може мене й не дуже цікавило..
Але все ж таки-Ще будете????Дюже хочу..Хник..
Любця
Дякую адмінам.....сайт дуже сподобався.....щось для себе цікаве точно знайду..
.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.