IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ Лист до Президента щодо митниці - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

Reply to this topicStart new topic
 Лист до Президента щодо митниці, Нижче мій лист, який я щойно настрочив "на одному диханні" т
Inspirator
28.09.05 - 11:09
Пост #1

Запалювач
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Київ, Україна
Користувач №: 5

Нижче мій лист, який я щойно настрочив "на одному диханні" та надіслав Президенту через форму зворотнього зв'язку на сайті president.gov.ua, а також на viktor@yuschenko.com.ua. До речі ящик viktor@yuschenko.com.ua - забитий поштою, із нього приходить повідомлення про помилку.
Не можу терпіти безчинства на митниці за умов неможливості вплинути на ситуацію. Не вказую свого імені та місця роботи у публікації, тому відкритим листом його не вважаю.
------------------------------------------
Доброго дня, шановний Президенте України.
Не буду розпочинати із довгих преамбул, Вам, напевне, про цю стуацію вже відомо. А саме: із понеділка по сьогоднішній день не працює база даних Державної митної служби України. На прикордонних митницях утворилися багатокілометрові черги із вантажних автомобілів.

Я, особисто, працюю у компанії "...". Можу повідомити Вас про те, що дана проблема значною мірою вплинула на процес постачання продукції ..., ..., ..., ... до України.

По-перше "завал" сервера - це вже данина зміні митного керівництва, чергову з яких ми переживаємо зараз. І Ви дивитеся крізь пальці на те, як ті хлопці "чистять" сервер від своїх справ на очах усієї України.

Крім того митниця ще й заробляє на таких негараздах, які й так боляче б'ють по підприємствам. А саме Ягодинська митниця влаштувала бізнес на цій справі: кожне отримання підтвердження для переходу кордону коштує грошей водіям - перевізникам вантажів.
Можете собі уявити який шквал невдоволення я чую від наших постачальників із Англії, Німеччини, Бельгії, Росії... Така картина, м'яко кажучи, ніяк не покращує іміджу України. Мені просто соромно розмовляти із людьми, представляючи при цьому Україну як державу.

Окрім цого це, безперечно, негативно вполиває на імідж влади та Вас, як гаранта забезпечення законності та порядку в Україні.
Не буду просити Вас втрутитися в даниу ситуацію, оскільки це, явно, знаходиться, як і раніше, поза межами Вашого впливу. Так само як і ситуація із ДАІ, яка ще більш завзято бере хабарі та безчинствує на дорогах, аніж до Вашого рішення про її розпуск. Ви прийняли незважене рішення, а Ваші підлеглі не довели справу до кінця. Пане Президенте, чи Ви не знаєте, що люди глузують крізь сльози із Вашої ідеї щодо ДАІ. Але це (а також комунальні справи, освіта, здоров'я, культура ...) вже окрема тема. Мені зараз найбільш пече митниця.

Просто майте на увазі, ще трохи такої "нової влади" і кількість помаранчевої символіки, що її збирають на Майдані "Регіони" поповниться моєю.

Я РОЗЧАРОВАНИЙ Вашим лицемірством та безпорадністю у керуванні нашою Державою.

Поки ще із повагою,
Андрій ...

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
charly
28.09.05 - 12:20
Пост #2

Третій кит
Group Icon

Група: Модератори
З: Київ (Біла Церква)
Користувач №: 4

Підписуюсь під листом...

З кождем днем віра у "нову" і "чесну" владу зменшується... А невдоволення зростає... Задекларовані на Майдані обіцянки не справджуються... :(

--------------------
Людина боїться часу, а час - боїться пірамід!

R=Рекою нот вольюсь в сердца разливов.
L=Любовь к движению возьму за руку крепко,
Y=И мы с тобой умчимся в танце, детка!
+Quote Post
Inspirator
28.09.05 - 16:42
Пост #3

Запалювач
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Київ, Україна
Користувач №: 5

charly
Ныне действующий президент теряет популярность быстрее, нежели его конкурент ее наращивает

В случае если бы сейчас проходили президентские выборы, а среди кандидатов были бы только Виктор Янукович и Виктор Ющенко, то за Ющенко проголосовало бы 40%, Янукович бы набрал 26%. Такие данные были получены в ходе социологического исследования, проведенного общественной организацией «Українське демократичне коло»

Показательно, что в июне за Ющенко готовы были проголосовать 48% (- 8%) опрошенных, а за Януковича – 24% (+2%)

Очевидно, что ныне действующий президент теряет популярность быстрее, нежели его конкурент ее наращивает.

Опрос был проведен 9-15 сентября по заказу Института Политики. Выборка репрезентует взрослое население Украины и охватывает все регионы страны. По месту проживания было опрошено 1000 человек. Статистическая погрешность не превышает 4%.

http://www.maidan.org.ua/static/news/1127903176.html

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 27.09.25 - 17:11

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience