(НЕЗБОРИМИЙ РУСИЧ!!! @ 22.01.07 - 22:23)

В основу бородьби між Росіі і України полягає бородьба за право центру славянськоі цівілізації. Україна повинна повернути свою справжню назву Русь, а народ свою справжню назву русичи !!!! Київ повинен повернути свою історичну славу і знову стати центром для східних слов'ян, особливо бути старшим братом для заліських русинів тобто московитів !!! А це можливо реалізувати тільки коли в Україні буде встановлена диктатура націоналізму(патріотів)!!!!!!!! продовження теми триває.
Яка боротьба між Рассєєю і Ураїною??? Та вони не змогли новіть нормально вкрасти назву країни-- якщо Росія, то народ називається росичі або роскіє, а вони чогось рускіє)) смішно)) тоді країна повинна була називатись Русія. Росія від слова "розсіялися" тобто слов"яни розсіялися і не більше.)) це жарт звичайно, але))

історичну славу ми не повинні доказувати нікому, головне нам самим її знати і пам"ятати. "Старшим", "молодшим" братом це все ярлики,про які я вже писав. Ми ВЕЛИКА ДЕРЖАВА! Для мене Україна понад усе! і я це не хочу нікому доказувати, я будую Україну, країну моїх мрій і бажань для себе, а не для московита і мені абсолютно пофіг, що він там собі думає. Для мене головне моя країна і інтереси мого народу! Ураїна, Вкраїна, українці це наша внутрішня назва самих себе, наша назва для всих інших РУСЬ, Славна Русь!. коли наші люди її промовляють вони запалюються мов вогники і набираються сил! Коли іноземець промовляє "Русь" хай відчуває повагу, страх втратити нашу довіру, нашу силу, єдність, мужність!!!!!!!!
П.С. потрібен сильний лідер, який зможе вести народ, тоді диктатура не потрібна у тому розумінні, якому мені навісили ярлик цього слова)))

mitray.nowak@gmail.com