IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ "Зміцнення Смешка... не розумію" - Карл Волох - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

"Зміцнення Смешка... не розумію" - Карл Волох, Частина людей не здатні навіть сьогодні переосмислити стереотипи
Varnak
9.06.20 - 18:46
Пост #1

Постійний відвідувач
Group Icon

Група: Користувачі
Користувач №: 1 226

"Зміцнення Смешка... не розумію" - Карл Волох
9 Июн 2020 14:13:00
spektrnews.in.ua

Я можу зрозуміти і пояснити, чому так повільно падає рейтинг Зеленського. І чому росте підтримка Порошенка (як і Бойка). І щодо Юлі та Ляшка. От що до мене геть не доходить - це різке зміцнення Смешка.

Точніше, не так. Я розумію, що частина людей, котрі мали сміливість зізнатися собі вже протягом року, що Зеленський їхніх сподівань не виправдав, але не здатні навіть сьогодні переосмислити вбиті у їхні голови стереотипи про «баригу Порошенка», шукають нового прихистку для своїх інфантильних душ.

Дивує те, що для цього знову обирають людину без ясної політичної програми (і навіть чітко артикульованих поглядів на найгостріші питання моменту), без нормальної партійної структури (тобто, у нардепи й виконавчу владу підбиратиметься абсолютно випадкова, некваліфікована й незрозуміла публіка), без належного політичного досвіду і скільки-небудь помітних здобутків під час Революції гідності та російсько-української війни. Додайте ще абсолютно незрозумілі джерела фінансування. Тобто, новий кіт у мішку майже на зразок Зеленського.

І це під час далеко не завершеної війни за суверенітет.

Карл Волох
spektrnews.in.ua

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 27.07.25 - 08:42

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience