IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ Про те, що всим відомо - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

Про те, що всим відомо
Олесь Вахній
13.08.12 - 18:56
Пост #1

Учасник дискусій
Group Icon

Група: Користувачі
Користувач №: 1 410

Перш ніж викласти формально приватне листування двох осіб, я обтяжив себе роздумами над його доцільністю. Речі про які йтиме нижче мова є загальновідомими, а з одним з учасників цього дійства мушу мало не щодня спілкуватись. На щастя, чесноти принциповості й любові до рідного народу особисто для мене не є пустопорожнім дзвоном. Підозрюю, що після публікації один з учасників листування постане перед вибором: або залишитись зі мною в дружніх стосунках, або зненавидіти.

Для початку, кілька пояснень. Знайомі знайомих мого знайомого, надалі дозвольте означувати його персону Сергієм, запропонували йому непоганий заробіток в часі виборчих перегонів, на що він з радістю пристав. Впродовж кількох місяців, Сергій працював в одному з районних штабів “Партії Удар” в м.Києві. В часі зустрічей обдаровував мене беззмістовними й вкрай огидними газетками та настінними наліпками з закликом змести владу Партії Регіонів. Кілька тижнів тому, напрям політичного вітру змінився, й “Удар” опинився на протилежному боці барикад. Мені не відомо для яких потреб, але впродовж кількох останніх тижнів, функціонери регіональних штабів партії “Удар” зайнялись справою пошуку осіб для виконання охоронних функцій. З приватних пояснень я довідався, що замовниками є функціонери Партії Регіонів, й що вони готові оплачувати послуги кожного охоронця в 200 гривень на добу. Посередники (себто працівники районних штабів партії “Удар”) виплачують кожному “охоронцеві” 150гр., а 50 залишають собі, як плату за посередництво й наданий заробіток.

Наскільки мені відомо, поданий нижче лист на ім'я Сергія надійшов з Одеси від (не знаю чинного чи вже колишнього) офіцера, який маючи контакти з курсантами військових училищ, пропонує своє посередництво в справі залучення їх до охоронних функцій.

Текст листа який надійшов на ім'я Сергія.

Добрый день, Сергей. Про*изировав, и предварительно пообщавшись с коллегами, для привлечения людей к работе, хотелось бы иметь общее представление по следующим вопросам:
1. С какого числа планируется привлекать людей непосредственно к работе?
2. Когда планируется поездка в Киев всего личного состава?
3. Оплата личному составу планируется с момента поездки в Киев, или непосредственно с момента привлечения на посты?
4. Какая планируется форма одежды личного состава?
5. Кто от Вас по отдельно взятым мероприятиям координирует работу охраны?
6. Планируется ли привлечение личного состава к каким-нибудь силовым, либо провокационным акциям, или только охрана мероприятий?
7. Расчёт оплаты происходит за 100% личного состава ежедневно, либо от количества непосредственно задействованных в данные сутки людей? (Пример: 20 человек сегодня привлекались по различным точкам, 20 человек запланированы назавтра им на смену, что с находящимися в резерве?)
И, касемо моих личных функций:
1. Запланированное количество личного состава - 100 человек, это со мной, или без?
2. Кто занимается проверкой личного состава на предмет судимостей и т.д. - я на месте, либо Киев по отосланным документам?
3. Кто планирует расстановку личного состава по определённым мероприятиям?
4. Буду ли я получать задачи и контактировать с кем-то непосредственно в Одессе, либо все вопросы через Киев?
5. Каким образом и через какие структуры будут получаться средства на зарплату личного состава?
6. Оплата моего труда, расходы на бензин, связь, контроль несения службы, входят в "те 50 грн." либо оплачиваются отдельно? С уважением, Александр.

Відповідь Сергія.

Добрый день, ответы на вопросы:
1. Срочно сейчас, выход на объект с 20-х чисел.
2.В 20-х числах
3.Оплата с момента выхода на посты.
4.Тёмная рубашка или футболка, брюки.
5.Пока непосредственно я. Потом старшие групп, будем назначать.
6. Нет.
7. Оплата 6 000грн. в мес.(200грн. в день) + питание + проживание. Оплата организаторам отдельно 50грн. за каждого человека в день. Организаторам выплачивается каждые 3-и дня 750грн. за человека.
8.Необходимо 1 300 человек по регионам.
9. На предмет судимостей не проверяют.
10.Старшие групп.
11.Все координальные вопросы через Киев.
12.Лично в руки или через карточку на указанный счёт старшим групп.
13.Входит в те 50грн.

Я розумію, що нинішній незаздрісний стан в Україні не дає широкого вибору пересічним громадянам. Зайве пояснювати, що участь за оплату в заходах воргуючих між собою політичних угрупувань (себто створення масовок на мітингах, поширення листівок, охорона об'єктів або заходів) є проявом бездуховності, безпринципності й схильності до зради. Учасниками таких дійств можуть лише позбавлені честі, совісті та гідності пристосуванці. Використання цього люду є формою подальшого розбещення рядових учасників того ганебного дійства. Гадаю, справі формування нових й плекання вже посталих деградантів пора покласти край. Тому й ставлю Сергія перед нелегким, проте принциповим вибором.

Не ображайся, друже.
Олесь Вахній
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Повідомлення у даній Темі

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 21.09.25 - 23:08

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience