IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ Як їх називати..? - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

4 Сторінки V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
 Як їх називати..?, Як їх називати..?
Inspirator
5.12.07 - 01:18
Пост #31

Запалювач
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Київ, Україна
Користувач №: 5

Все вірно. Московитам байдуже, всі для них тут є хохлами.

А от ті, що "і не москалі і не українці"... Історія України (власне нищення України) дає відповідь на це питання. Ось і домоглися совєтські ідеологи свого. Досі не можуть себе українцямі отакі персонажі ідентифікувати. Натомість в Московії машина працює на повну, патріотзм (назвемо це так) і гордість за своє.

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
МІТРАЙ
13.12.07 - 10:27
Пост #32

Новачок
Group Icon

Група: Користувачі
Користувач №: 457

(Bloody @ 5.12.05 - 16:49) *

Звідси постає питання, як називати цих людей, що виросли на Україні і хочуть до Росії???

Вважаю, що не треба розвішувати ярлики. (Ярлик це спрощення мисленя, для лінивих людей, які не хочуть думати) Вони українці, але їм трохи подовбали по мізкам. Давайте своїм прикладом показувати, що ми кращі. Та навіть не тількі кращі, а інші.))) smile.gif У нас є гордість!.. (ми знаємо те, чого не знають вони) ..у кого немає можу поділитися))).
Ті люди, які хочуть втратити свій корінь і переїхати до іншої держави-- флаг в руки барабан на шию... це показує їхню слабкість і безпорадність створити комфортні умови навколо себе, починаючи з полиці для шкарпеток закінчуючи подвір'ям, містом, державою. А навіщо сильній державі такі люди? Щоб на шиї висіли... dntknw.gif Ще раз повторюю тільки своїм гарним прикладом ми можемо показати цим "українцям тільки по паспорту", що ми інші. І запропонувати наш спосіб життя, більш якісниший і комфортний.

Вчора їду по парку Шевченка в Києві, якась клуша вигулює свого песика і дозволяє йому дзюркати на лавки, а потім туди люди сідають. Довелось пристидати, але це ж кругом і поряд! Пропоную це побороти. Як? Повніше можу розказати на мило, або при зустрічі.
+Quote Post
Калина
5.01.08 - 19:47
Пост #33

Новачок
Group Icon

Користувач №: 470

Думаю, що питання насправді дуже важке.. перше кого називати, людей з українським корінням, але які не визнають України (вірніше її незалежність та суверенність, багатогранність культури і наявність просто неймовірної та єдиної національної мови), а інколи просто стидаються це визнати, це навіть не зрадники це просто не Українці.. думаю ними навіть не варто турбуватися, це їх вибір, і хоча Батьківщини не обирають, вони це роблять.....
та є інша категорія людей.. ті які називають себе хохлами (для мене це дещо наприємне слово) і злосно сміються зі своєї української суті. Вони визнають свою меншевартість перед "старшим" "руским" братом і вважають що обізвати когось з українців бандерівцем це на межі матюка... От за цих людей мені обідно і певною мірою боляче, томущо така поведінка скоріше за все із-за необізнаності, відсутності виховання українського духу з дитинства.. от за цих людей варта боротися..
Тому так важливо говорити своєю мовою, любити та пишатися своєю культурою та національністю, впевнена що це заразно і може таким чином зрушити цю проблему з місця.... вода камінь точе...
+Quote Post
Inspirator
7.01.08 - 04:24
Пост #34

Запалювач
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Київ, Україна
Користувач №: 5

(Калина @ 5.01.08 - 19:47) *

Тому так важливо говорити своєю мовою, любити та пишатися своєю культурою та національністю, впевнена що це заразно і може таким чином зрушити цю проблему з місця.... вода камінь точе...

вірно сказано!

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
+Quote Post
Клон
24.02.08 - 21:35
Пост #35

Новачок
Group Icon

Користувач №: 504

я родился на украине живу сдес и мне на неё насрать потомучто как были хахлы под чимто сапогом така и будут: не под немецким так под росийским не под росийским так под амириканским что вероятней всего так как вы патриоты к етому стремитес
+Quote Post
Tokmachenko
30.05.08 - 10:58
Пост #36

Новачок
Group Icon

Користувач №: 554

До автора теми:

Як їх називати, питаєте? Та певно, що зрусифікованими громадянами нашої країни.

2 Клон

А у якій саме частині України ви живете?
+Quote Post
Bar_Boss
24.07.08 - 12:15
Пост #37

Новачок
Group Icon

Користувач №: 586

clapping.gif Вы все тут идиоты!!!!!!! clapping.gif

Русские ждут ваших попусков и готовы на любые компромисы а вы прдурки тока накаляете ситуацию ( специально) и обсуждаете в узком своем "придурковыатом" кругу на форумах и т.д ит.п.
Как же вам обьяснить что у вас агрессивный подход ко всему Уроды - эт вы ибо никак не уйметесь и будите всегда как вы говорите " второсортными" пока не начнете думать тем что у вас на шее........
Перестаньте слепо верить в бредни обиженых не понятно по какой причине бабушек и дедушек threaten.gif beee.gif ( переписанные исторические факты - это бредни)
Вместо того что-бы открыть глаза на истинную грядущщую проблему.....
НЕТ вы пока сильно уперто-тупые и не поймете этого!!!!1

ЗЫ Я Чистый Украинец !!!!!!!!!!! beee.gif
+Quote Post
Shiver
10.08.08 - 16:22
Пост #38

Відвідувач
Group Icon

Користувач №: 592

Та брєд це все.
Перестаньте слепо верить в бредни обиженых не понятно по какой причине бабушек и дедушек

Вони цим й живуть.
+Quote Post

4 Сторінки V « < 2 3 4
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 20.07.25 - 18:51

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience