Враження про святкування трьохріччя танцювального радіо найрізноманітніші. Але про все по порядку.
Трапилося так, що святкування цієї події ми (форумці Vox'a - ARS, Myx@, charly, Lion) почали ще о 14-00 разом з форумцями Kiss FM. Зустріч всіх форумцім відбулася на Майдані Незалежності. Першим пунктом нашої "програми" було відвідування "Пузатої хати", де більшість з нас чекав неймовірний сюрприз - Dj Sender. Сказати по правді, я просто втратив дар мови. Уявіть собі фразу: "Я пив пиво з Сендером"... :abrupt: Жарти жартами, але бачити перед собою з кухлем "Оболонь" Dj Sender'а - це щось неймовірне. Сидіти з ним за одним столом - для мене це було справжнім святом. Мені подобається те, що він робить.. Тому зустріч з ним - пік моїх сподівань. Тож всі недоліки Експо Плази відходять на дургий план (повторюсь - особисто для мене).
Після випитого кухля пива ми поїхали в студію Kiss FM. Ще одна несподіванка.
Збуджені після вищевказаних подій поїхали знову на Майдан, аби зустріти ще декількох форумців. Зібравшись остаточно, взяли коньяк :) (далі коментарі непотрібні). Потім - паті.
Перше ж, що не сподобалось - вхід. Сам концерт розпочинається о 21-00. Ми прибули о 22. Але і в цей час стояли в здоровенній черзі.
Друге - гардероб. Їх було два, але вони працювали погано. До того ж, перед тим, як я з Lion'ом вже мали здавати свої речі, частина гардеробу просто рухнула під тиском клаберыв :roulette:
Добре, що ми прийшли з форумцями. І велике "дякую" FOX'у, який забрав всі речі, і відніс в спец кімнату.
В залі відчутно не вистачало мусорних баків. Вірніше, їх майже не було. Тому всі пляшки, стаканчики - все було на підлозі. А ще велике "фе" організаторам за продаж напоїв в скляній тарі. Так як контингент паті був "не ахти" - маємо те, що маємо... :)
Якість звучання була не найкращою. Але, язик не повертається сказати, що свято не вдалося. Якщо скласти все докупи - то святкування трьохріччя вийшло добрим. Швецька хаус-мафія грала непогано, хоч і не на "п'ять". Але присутність зірок (Axwell, Steeve Angello, Sebastian Ingrosso) далася взнаки. Порадували і українські ді-джеї - Dj Sender, Dj Light, Dj Move - сумувати натовну не дали.
Доречі, під час гри ді-джеї весь час знаходились на одній із двох сторін зали... Та молодь, що була з іншої сторони могла спостерігати за грою майстрів лиже на проекційних екранах :-(
Знову в котре кажу "дякую" форумцям Kiss FM - з місцем не помилилися... ;)
Дивлячись на ці фото, чи можна сказати, що було погано? ;)
Годин так в 4 ранку відчутно бракувало свіжого повітря. Благо під кінець дійства увімкнули витяжку.
Підсумовуючи все вищезазначене, можна сміливо сказати, що трьохріччя вдалося :lambada: :clap:. Повністю уникнути помилок неможливо. Але організаторам є над чим задуматися, щоб наступного разу провести цей захід максимально комфортно і приємно для відвідувачів, адже це все робиться саме для них.
Окремо хочу виразити велику вдячність всім форумцям Кісс ФМ. Радий, що мені довелося з вами познайомитись. Думаю, що це не остання наша зустріч.
Окреме "дякую" і респект - Lion'у, за надані фотоматеріали. Йому присвоюється звання - папараZZі Vox'а :007:
Всі фотографії зі святкування трьохріччя радіоЗТАНЦЯМИ Kiss FM дивимося тут - http://www.vox.com.ua/pic/thumbnails.php?album=53&page=1
Людина боїться часу, а час - боїться пірамід!

R=Рекою нот вольюсь в сердца разливов.
L=Любовь к движению возьму за руку крепко,
Y=И мы с тобой умчимся в танце, детка!