IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ Зеленський має піти слідом за Гончаруком (ЄС) - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

Reply to this topicStart new topic
 Зеленський має піти слідом за Гончаруком (ЄС), Все, що Зеленський обіцяв рік тому, виявилось обманом
Varnak
8.03.20 - 17:07
Пост #1

Постійний відвідувач
Group Icon

Група: Користувачі
Користувач №: 1 226

Час говорити правду все, що Зеленський обіцяв рік тому, виявилось обманом і нові обличчя, і кінець епохи бідності, і мир на Донбасі
Петро Порошенко
04-03-2020

Усі обіцянки, які президент Зеленський роздавав майже рік тому народу України, виявилися обманом. А намагання прикрити цей обман заміною одного уряду Зеленського на інший уряд Зеленського це спроба перекласти свою відповідальність. Про це заявив лідер партії «Європейська Солідарність», пятий Президент України Петро Порошенко журналістам у кулуарах Верховної Ради.

«Ми дійсно бачимо, що це був дуже важкий рік для України. Сподівання не справдились. Я не буду перелічувати всіх прорахунків у безпековій сфері, в міжнародній сфері, включаючи розведення, включаючи руйнування світової коаліції що є прямим завданням Верховного головнокомандувача і президента країни», зазначив Порошенко.

«Величезні проблеми є в соціальній сфері. Це індексація пенсій, про яку згадав Володимир Зеленський. Це є уповільнення зростання заробітних плат, і ненадходження коштів до державного бюджету, і проблеми з виплатами субсидій, і проблеми з імпортом електроенергії. Ще раз хочу наголосити це був уряд Зеленського і сьогодні обирається другий уряд Зеленського», наголосив Петро Порошенко.

«Я хочу наголосити позицію Європейської Солідарності. Ми будемо робити все можливе для того, щоб продовжити рух країни в Європейський Союз та НАТО. Ми будемо робити все можливе для того, щоб підтримати Україну у захисті тих результатів, які були досягнуті за попередні пять років. Я хочу сказати абсолютно щиро я щиро бажаю другому уряду Зеленського і премєру Шмигалю успіху. Я хочу сказати, що це успіх всієї України, якого ми так зачекалися. І це щиро. Це ніякий не тролінг», сказав Порошенко.

«Але чи маємо ми на сьогоднішній день переконання в цьому? На жаль, ні. Лава запасних пуста. Нові обличчя. Виявилося, що до нових облич потрібно мати досвід розум, який не був продемонстрований. І де-факто все це закінчилося обманом. Нові обличчя обман, кінець епохи бідності обман кінець епохи жадібності обман. Я наступного дня принесу вам мир обман. Країна різко підніметься щодо поваги до неї в світі обман. Я думаю, що час говорити правду», наголошує лідер Європейської Солідарності.

«Звичайно, ми чули сьогодні промову кандидата в президенти, який обіцяє, а варто було б послухати звіт президента за перший рік перебування при владі. Вибори були в березні минулого року. Зараз березень 2020 року треба давати звіт. Поки що звітувати немає чим», зазначив Порошенко.

«Я закликаю зараз не думати про рейтинги. Виклики і загрози, які стоять перед країною, вони полягають не в рейтингу. Якби проблеми були лише в рейтингах, можна було б зробити те, що дуже добре вміє нова влада зняти кліп, показати, зробити гучну промову з написаного тексту. Цим ситуацію точно не врятуєш. Як би це не дивно виглядало, сьогодні країна має об'єднатися, щоб дати відсіч зовнішньому агресору, бо ми бачимо лише зростання загроз з боку РФ, і зупинити нарощування мязів пятою колоною всередині країни. Ще раз кажу ми готові до цієї співпраці, ми державники, і ми точно не допустимо збільшення ризиків і загроз для нашої держави. Це позиція «Європейської Солідарності», підкреслив Петро Порошенко.

eurosolidarity.org
--------------------------------------------------

Олексій Гончаренко: Зеленський не виконав жодної обіцянки і має піти слідом за Гончаруком
04-03-2020

Криза в економіці, соціальній сфері, безпековій політиці спровокована недолугою політикою Володимира Зеленського, а не урядом Гончарука. І нести відповідальність за всі провали має нести безпосередньо Зеленський про це з трибуни Верховної Ради наголосив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко.

«Ми маємо обіцянку кінця епохи бідності, а що ми маємо в результаті ми маємо заморожені пенсії людей, ми маємо вашу обіцянку, що після 70-ти років нужденні люди не будить сплачувати комунальні тарифи. І де воно?», запитав Гончаренко.

«Ви обіцяли підвищення пенсій людям старше 80-ти років. Де воно? Навіть індексацію, яку ви по закону мали зробити зараз, ви її не робите. Немає кінця епохи бідності може тільки для ваших друзів. Ви обіцяли кінець епохи кумівства, куди до речі ваш кум пішов? Де Баканов? Пішов за чортами ганятися, чи за розбійниками? Це ваш друг, сусід і партнер. Ви таких всіх назбирали. І оце ваша епоха кумівства і ми бачимо, як вона закінчилась», нагадав Гончаренко.

«Ви обіцяли кінець епохи жадібності, а тепер платите сотні тисяч гривень своїм міністрам, керівникам державних компаній і в конвертах депутатам від «Слуги народу». Це кінець епохи жадібності? Ви обіцяли кінець епохи брехні. Але ви брешете людям», зазначив народний депутат, звертаючись до Зеленського.

«Ви обіцяли забрати мандант у депутата ґвалтівника неповнолітньої, якого ви привели у ВР. Хай він зараз напише заяву. Ви багато чого обіцяли людям, але ви набрехали. А що ж насправді закінчилось? Насправді закінчилась епоха нових облич», наголосив Гончаренко.

«Діти набідокурили і зараз шукають дорослого, хто ж буде розгрібати те що ви накоїли, а розгрібати немає кому. Тому що ніхто навіть не хоче йти у цей уряд. На колінках пишете склад уряду тому що не можете знайти людей, які ризикнуть своєю репутацією. Чому в уряді немає депутатів від Слуги народу?», звернув увагу Олексій Гончаренко.

«Так, одного вже призначили на Харківщині губернатором, тепер по його округу ганебно програли, свою кандидатку зняли з виборів, бо не можете вийти до людей за кредитом довіри. Це все зробили ви. Прийшла весна треба саджати, а саджати треба своїх, а цього ви зробити не можете. Тому наберіться мужності пишіть заяву про відставку і йдіть геть разом з Гончаруком», резюмував Гончаренко.

eurosolidarity

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 13.07.25 - 14:58

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience