IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ Як їх називати..? - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

4 Сторінки V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
 Як їх називати..?, Як їх називати..?
11.04.06 - 12:24
Пост #21

Гість

charly
Вы все здесь просто больные на голову ублюдки!!!!
Go to the top of the page
+Quote Post
Inspirator
12.04.06 - 23:44
Пост #22

Запалювач
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Київ, Україна
Користувач №: 5

Мені до вподоби такі коментарі - нічого додати. Ось чому я припинив псувати собі нерви на російських форумах: аргументи просто залізні, ну як проти них встояти? taunt.gif
Вы все здесь просто больные на голову ублюдки!!!!

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Маруся
7.07.06 - 23:22
Пост #23

українка
Group Icon

Група: Користувачі
З: Древнє місто на Дніпрі
Користувач №: 62

(charly @ 8.12.05 - 10:28) *

Чесно кажучи, мене теж обурює прагнення псевдоукраїнців приєднатися до Росії, "відновити" Київську Русь....

Ну не знаю, як можна приєднувати Україну до держави, якої за часів Київської Русі просто не існувало! agree.gif Так як нещодавно прийшлось проходити всю історію України, до цього питання віднеслась з неабиякою цікавістю. І просто виявила, що на час утворення, розвитку, неабиякого розквіту Київської Русі, а також її трагічного захоплення у XII-XIII ст. на території Росії (в тому числі теперішньої столиці Росії) не існувало держав слов'янських народів. А деякі історичні райони України на даний час є частиною Росії, це пригнічує! cray.gif
+Quote Post
SMile
10.07.06 - 08:06
Пост #24

Гість

Вы казлы ХОХЛЯТСКИЕ.Мы да наша краина.............Седите на украине пока дают.А мову свою в задницу засуньте.Не истории ни х*я,еще пи**ят .Вы еще за Севастополь ответите!Пи**ры
+Quote Post
hacki
10.07.06 - 13:22
Пост #25

hacki в хаті
Group Icon

З: Тернопіль
Користувач №: 110

От скільки хожу по форумах - постійно бачу, як "наші" культурно спілкуються і не ображають "їх", а від "них" я ще не бачив жодного культурного посту =)
Все таки, рівень культури відрізняється, а це говорить і про рівень розвитку.

як називати цих людей

Не знаю, як можна їх називати, але на мою думку, на те, що вони роблять не можна звертати уваги, так як у людей, які не знають що таке культура не можна вимагати ні поваги до батьківщини, ні поваги до мови, ні поваги до самих себе. Продовжіть мою думку, будь ласка.

--------------------

+Quote Post
Inspirator
10.07.06 - 14:16
Пост #26

Запалювач
Group Icon

З: Київ, Україна
Користувач №: 5

А що тут казати?

Зомбовані молодики, які не бачать далі свого носа. Гайголовніше, що не бажають бачити. Він же навіть власної історії не знає, а "розрулює" тут геополітичні питання. Про культуру поведінки говорити навіть не хочу. Це лише демонструє зайвий раз татарське походження цієї псевдонації.

Я кажу вже не вперше: дискутувати з таким непотрібом - це неповага для себе і втрата часу. Я вже намагався робити це із фактами в руках. У відповідь отримував лише тупі відповіді на кшталт тих, що ви бачите вище.

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
+Quote Post
Вітер
27.07.06 - 14:50
Пост #27

Новачок
Group Icon

Користувач №: 129

...це слабкі люди, які не здатні на самоповагу, не кажучи вже про щось більше...тому вони й асоціюють себе з, начебто сильною, Московією...
+Quote Post
good_girl
3.01.07 - 02:41
Пост #28

Новачок
Group Icon

Користувач №: 239

[quote name='hacki' date='10.07.06 - 13:22' post='1196']
От скільки хожу по форумах - постійно бачу, як "наші" культурно спілкуються і не ображають "їх", а від "них" я ще не бачив жодного культурного посту =)
Все таки, рівень культури відрізняється, а це говорить і про рівень розвитку.

Не на всіх форумах Ви були. Відвідайте ось цей www.uaportal.com/Forum/ - тут дуже активно обговорюються такі питання як друга державна мова - російська, гордість України і т.д. На цьому форумі мені дуже соромно було за те, як українці висловлюються (до речі цензура на форумі відсутня). Тому обов'язково відвідайте його і дайте мені свою відповідь.
+Quote Post
Оптиміст з України
5.01.07 - 12:46
Пост #29

Відвідувач
Group Icon

Користувач №: 242

Я думаю таких людей треба називати ворогами народу.Якщо він з України, але хоче до Росії то його ніхто не тримає,
+Quote Post
Antin
28.11.07 - 15:35
Пост #30

Новачок
Group Icon

З: Прикарпатська земля
Користувач №: 442

Термін ворог народу досить багатозначний і невизначений.
А щодо росії то так.
А щодо питання

Ось приходить до мене товариш и говорить мені, що я бендерівець, люблю українську мову и т.д. Я йому у відоповідь - москаль! Але в мене виникло здивування, коли він мені каже, що він не москаль!
І каже, що не любить українську мову та Україну загалом. І каже, що краще розмовляти російською!

Але мені незрозуміло, хто він? Він не любить Україну, але на слово "москаль" теж реагую негативно! Росіяни, яких він так полюбляє, до нього ставляться як до людини 2-3 сорту і це чиста правда!

Звідси постає питання, як називати цих людей, що виросли на Україні і хочуть до Росії???

є Українці (справжні) а є малороси (русифіковані Українці) а є москалі (росіяни корінні і ті яких переселили в Україну сталін, ленін і т.д)
от твій товариш малорос або москаль, так чк він заперечив що він москаль то він малорос

Доречі тим, що ти Бандерівець треба гордитися, бо Бандера був високоосвіченою культурною людиною.

--------------------
Син України
+Quote Post

4 Сторінки V < 1 2 3 4 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 20.07.25 - 07:41

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience