IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ Gan'ba Morozu - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

Reply to this topicStart new topic
 Gan'ba Morozu
Lyubov
10.07.06 - 07:06
Пост #1

Гість

Морозу вже ніколи не відмитися від цієї ганьби!!!
Я повністю поділяю обурення і осуд вчинку лідера СПУ, приєднуюся до чесних, благоразумных людей, які пережили шок, жах і приниження від чергового плювка так званого соціаліста і демократа Мороза в обличчя не тільки його виборцям і всій Україні, але й світовому соціалістичному руху. Гадаю, Соцiнтер має тепер виключити зрадницьку партію зі своїх членів, якщо вона не виключить зі своїх лав кар'єриста, що плює на усе й усіх задля своїх амбіцій і цілей (у дусі традицій підступного й лукавого соціалізму СРСР - коли мета виправдовувала засоби!!!)...
Після Майдану ми усі обманулися й наївно повірили, що пан Мороз змінився і став щирим українцем і демократом! Ось і отримали удар у спину!
Проте ще є маленька надія, що в СПУ ще залишилися чесні, не продажні люди, які підтримають І.Вінського, а також виключать Мороза та його світу з СПУ, або масово покинуть її лави, щоб їхні виборці, народ України та весь цивілізований світ остаточно не утвердився в думці, що соціалізм - це підлість, продажність та лукавство, яке лише прикривається гарними гаслами про справедливість та демократію!!!
Якщо вони цього не зроблять, то на наступних виборах СПУ буде стояти значно нижче спекулянтки і шовіністки Вітренко!..
Там само опиниться й "Наша Україна" (за яку я завжди голосувала!): якщо вона піде на зговір з антидержавними силами та бандитами, бо народ на Майдані стояв не стільки за Вас і блок "Наша Україна", скільки проти них!!!
Пам'ятайте це!!!
Go to the top of the page
+Quote Post
coolchevy
10.07.06 - 13:36
Пост #2

Адмін
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Україна
Користувач №: 3

(Lyubov @ 10.07.06 - 08:06) *

народ на Майдані стояв не стільки за Вас і блок "Наша Україна", скільки проти них!!!

Хочу доповнити: не стільки за "Нашу Україну", скільки за правду,чесність, відданість українському народу, нації, державі!
А як виявилось, всі вони продажні, і ціль у них одна- нажива. Гроші псують людей, треба кардинально новий уряд.
Ганьба!!! aggressive.gif

--------------------

"Найбільш гірка отрута нашого морального буття – безнадійність..." Т.Г.Шевченко

User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
hacki
10.07.06 - 13:50
Пост #3

hacki в хаті
Group Icon

З: Тернопіль
Користувач №: 110

Я не згідний ні з одним сказаним словом Lyubov'i.

Свого часу я голосував за Ющенка, брав участь у Революції. Я ніколи не підтримував Партію Регіонів і завжди поважав "Нашу україну" з Ющенком та СПУ з Морозом (ну і БЮТ звісно).

Нещодавні події, зв'язані з утворенням Коаліції змусили мене переглянути свою думку. Так, "регіони" (ПР) мені не подобаються, але не всі там такі "лихі" як Янукович. У свою чергу Наша Україна (НУ) мені подобається, але не всі там такі "хороші" як Ющенко.
Відповідно, як одні, так і другі є трохи "брудними". Питання полягає у тому, хто "брудніший".

Під час ведення переговорів ПР хоча б робила вигляд, що ії все подобається і вона готова до переговорів, компромісів, і тд. Що ж робили НУ та БЮТ? Ділили Крісла? Дуже багато корисної роботи вони зробили.

Що в той час робили СПУ? Намагалися втлумачити НУ та БЮТ, що досить їм вже між собою конфліктувати. Марно.

Їдемо далі. Так як СПУ бачить, що "помаранчові" самі себе ховають, нікого не слухать і не знаходять компромісів (навіть не намагаються), то вони вирішують припинити пасивне спостерігання і почати активні дії. Все, що вони могли зробити - це створити коаліцію з більш розумними людьми. Це все.

P.S. Згадаймо історію Ураїни. Занепад у нас завжди починався з початком міжусобиць, чи то за часів Київської Русі, чи за часів козацтва, чи за часів Грушевського. Я веду то того, що міжусобиці почалися знову.

--------------------

+Quote Post
Inspirator
10.07.06 - 14:02
Пост #4

Запалювач
Group Icon

З: Київ, Україна
Користувач №: 5

hacki

ага, а завтра ПР+КПУ+СПУ покажуть своє справжнє обличчя. мова, приватизація, євроінтеграція, росія, нато. тоді що, збиратимеш валізи у зворотньому напрямку? до того, щось не дуже хочеться повернутися до часів, коли зникнення людей і "мочилово" незручних фіз. і юр. осіб вважалося нормою буття.

Тут треба не прогнозувати занепад, а протистояти йому. чому ти вважаєш, що якщо не біле, то чорне? що крім помаранчевих та "антикризових" інших сил не існує?

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
+Quote Post
hacki
10.07.06 - 14:12
Пост #5

hacki в хаті
Group Icon

З: Тернопіль
Користувач №: 110

Inspirator
Я всього лише висловив свою думку що до Gan'ba Morozu

--------------------

+Quote Post
Inspirator
13.07.06 - 18:22
Пост #6

Запалювач
Group Icon

З: Київ, Україна
Користувач №: 5

Картинка "клікабельна" для збільшення

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 7.08.25 - 23:37

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience