IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ "Hostpro" - натуральні кидалови, а не хостери - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

Reply to this topicStart new topic
 "Hostpro" - натуральні кидалови, а не хостери, кидають не тільки свої сервери, а і клієнтів
coolchevy
7.08.06 - 16:51
Пост #1

Адмін
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Україна
Користувач №: 3

Ми вже давно покинули цього хостинг-провайдера. Відсутність сервісу та вчасної технічної підтримки - це головні показники цього розрекламованого хостера. А ще називають себе "кращий хостинг в Україні", тьфу... bad.gif

Denys
27.03.2006, 09:06
Hostpro - це стандартні кидалови. Вони Купили пару сервачків і найняли пару тупих адмінів. Зараз зрубають бабки і потім зникнуть. Я на свою голову накупляв у них хостінг і тепер не знаю що робити. Сайти не доступні мінімум 10 годин на тиждень

Роман Михайлович
07.08.2006, 16:03
Ко всему вышесказанному могу добавить следующее. С начала августа начались дикие проблемы с сайтами расположенными на хостинге у хостпро, на все замечания супорт тупо отмораживался стандартными фразами типа – все работает, сейчас посмотрим и т.п. А вот 7/08/2006 все сайты пропали, пропали их директории. Короче им удалось вытянуть из бэкапа за май всего-навсего один сайт. Понятно что это уже не то. Восстановить остальные 4 сайта супорт не может. Программист, который нам все делал сказал что за 500$ он все может восстановить (меня не волнует есть у него точные копии или нет, это не его проблема). Официальным письмом я уведомил СПД Могильного Виталия Васильевича о том что сумма 3030 грн. с НДС подлежит компенсации с их стороны. Ответ предвидел сразу – по договору мы ответственности не несем. Тут мне плевать по нескольким причинам:
1) У них нет договора с нашей подписью и печатью, а тот лепет про договор на сайте, который является публичной офертой рассчитан на лоха, коими он наверное нас посчитал. Интересно, за что же он тогда бабки получал по безналу?
2) компания у нас довольно серьезная, а соответственно из-за не глобальной суммы в 500 баксов особо заморачиваться никто не будет со всякими судами и т.п. просто ноги вырвут. Так как это все произошло только сегодня то результат сообщу чуть позже.
Писать можно еще много дерьма, но подытожу. Хостпро (hostpro.com.ua) – откровенное кидалово, которое считает что можно и рыбку сесть и ноги не намочить, а потому ничего страшного что кто-то, что-то не может восстановить. Советую просто взять и уйти от них, лучше подождать 1-2 дня пока обновятся НСы, чем потом выкидывать бабло на восстановление и считать недополученную прибыль.

--------------------

"Найбільш гірка отрута нашого морального буття – безнадійність..." Т.Г.Шевченко

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Inspirator
7.08.06 - 16:59
Пост #2

Запалювач
Group Icon

З: Київ, Україна
Користувач №: 5

(coolchevy @ 7.08.06 - 17:51) *

Відсутність сервісу та вчасної технічної підтримки - це головні показники цього розрекламованого хостера.

Це ще не вся біда. Основне - повне ігнорування тих, хто ще платить їм за подібний сервіс + непрофесіоналізм персоналу. threaten.gif

Отже, "Обережно - Хостпро!" - "еліта-центр" українського інтернету! bj.gif

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
+Quote Post
coolchevy
11.08.06 - 23:30
Пост #3

Адмін
Group Icon

Нещодавно побачив ось такий банер:

Приєднане зображення

Не піддавайтесь їм, любі друзі! clapping.gif

--------------------

+Quote Post
hvosting
1.06.07 - 19:09
Пост #4

Новачок
Group Icon

Група: Користувачі
Користувач №: 345

хоча ми та хостпро конкуренти (http://www.hvosting.net.ua), але зараз буду вас сварити blush.gif

>Вони Купили пару сервачків і найняли пару тупих адмінів. Зараз зрубають бабки і
>потім зникнуть.
хостпро не один рік, і кількість їх серверів вимірюється десятками.

>Программист, который нам все делал сказал что за 500$ он все может восстановить
Програміст що вам все колись робив наприкінці роботи не видав вам компакта з результатами своєї роботи? Чому так дорого за повторне виливання до нету вже виконаної роботи?
Або він на власний розсуд регулярно резервував ваш сайт кожен день?
щось ви тут таке наплели, що в купі не тримається

не знаю що там зы зі стабільністю у хостпро, можу сказати що проблеми бувають у всіх.
Головне їх своечасно розвязувати. І мати резервні копії derisive.gif
+Quote Post
coolchevy
1.06.07 - 22:46
Пост #5

Адмін
Group Icon

знаю, що вони останнім часом вже піднялись, багато чого виправили, але лаж всеодно повно, якось поклали хостинг одній з моїх компаній, виявляється, один з mysql запитів висів у них 4 хвилини, який майже поклав їх весь сервак, на моє запитання чого саме так,ніхто з адмінів не зміг дати конкретної відповіді, а лише з'їхали на 'некоректність коду' і сайт пролежав пів дня, без внятної відповіді від адмінів. Але вибачте, той пхп-сценарій до того в них висів 4 місяця і нарікань не було.

Спеціально перерив інтернет, вже не згадаю де саме читав, але бачив, що якась там з версій mysql сама дає такий баг, mysql просто намагається на ходу запиту оптимізовувати сам запит і вішається на цьому. От так от.

Я не намагаюсь принижити 'хостпро', просто хочу звернути їх увагу на їх сервіс.

--------------------

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 18.07.25 - 06:03

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience