Переглядаючи ЗМІ, чи перебуваючи в людному місці не можу позбутися відчуття, що попав у театр абсурду або дурдом. Наприклад, заходжу на сайт "Української правди" за 26 грудня 2018 р. (https://*.pravda .ua/news/2018/12/26/7202352/ ), читаю бравурний заголовок: "За три місяці до виборів Порошенко очолює антирейтинг кандидатів", дивуюся, чому не поставлено три знаки оклику. (Я так рада, я так рада!!!). За результатами дослідження соціологічної групи "Рейтинг" нізащо б не віддали свій голос за Порошенка 50,3% опитаних, за Юлію Тимошенко - 26,4%, за Юрія Бойка – 19,9%, а Вадима Рабіновича -16,5%. Чи свідчить ця статистика про те, що понад 80% респондентів готові підтримати антиукраїнську т.зв. "опозицію", а значить і капітуляцію перед агресором та згоду на знищення української держави? А за що така недовіра до Порошенка? Олігарх? Так був же Президент не олігарх, успішний прем'єр міністр і Президент (див. "Насправді" -
https://naspravdi.org/).
З обранням Юлії Тимошенко готові змиритися понад 70% респондентів. Забули уроки виборчої кампанії 2010 року, чи може прилетіли з Марса? Забули її брехливість, аморальність, безграмотні дії уряду на чолі з пані Тимошенко, дружбу з Медведчуком, хіхікання з Путіним, спробу створення ширки з Януковичем і поділу на двох з ним влади в Україні та "всьо пропало"? Скільки про це було написано і сказано (можна й зараз прочитати, див. хоча б "Фарисеї, або неоголошена війна Україні" -
varnak.psend /farysei.html , "Вибори Президента України 2010" -
varnak.psend /agony.html , "Фарисеї (Юлія Тимошенко та її “оточення” -
farysei.narod /). Що чекає Україну з таким лохторатом? Читайте драматичну поему Лесі Українки "Кассандра" ( newbabilon.somee /kassandra/index.html ).
Пригадую ще один такий же злорадний заголовок::
"Третього президента освистали й закидали яйцями"
Олена Яхно, «День» №146, 18 серпня 2011 ( *.day.kiev.ua/214195 )
Це про найнятих БЮт-ом відморозків у відповідь на правдиві свідчення Віктора Ющенка в суді над Юлією Тимошенко. Нагадаю, газета «День» та ще така ж "патріотична" й ніби респектабелна «Дзеркало тижня» були одними з найактивніших "мочилових" Президента Ющенка.