IPB WARNING [2] mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50648 (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)
[ Та досить вже політики! Краще всі айда у „Штольню!” - Форум українця ]
На головну На головну На головну

[ Форум українця ]

Вітаємо, Гість ( Вхід | Реєстрація )

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! АКЦІЯ!
якщо в хочете отримати безкоштовну рекламу на головній сторінці...->

Reply to this topicStart new topic
 Та досить вже політики! Краще всі айда у „Штольню!”, перший україномовний триллер
19.03.06 - 14:32
Пост #1

Гість

Маю „абсолютно прекрасну” новину для всіх прихильників українського кіна: здається, що з цього року Україна стає країною, в якій є свій власний повноцінний кінематограф.
„Штольня” – це перший український, україномовний пригодницький трилер. Його зняв молодий киянин Олексій Хорошко за власною ініціативою та практично за власні гроші. Фільм про те, як п’ятеро студентів з професором шукали у підземному лабіринті магічну фігурку бога Перуна. При загадкових обставинах зникає мапа склепу (штольні) – і тут починається... Якщо кому цікаво детальніше – можна зайти на сайт www.shtolnya.com.ua і скачати там трейлер.
Мін культ спочатку підтримав проект і навіть обіцяв надати трошки грошей. Але коли прийшов час платити – сказав, що „нічого такого не було, та й взагалі, фільм так-собі, нічого особливого”. Отакий жарт!
Але знайшлися добрі люди (коньяк Алекс), які повірили, що в нас є-таки свої таланти, і підтримали хлопців.
Так що нам почекати, щоби з’ясувати, ХТО ЖЕ ПРАВИЙ? – залишилося зовсім недовго.
Запускає цю стрічку 13 КВІТНЯ одночасно у 30 кінотеатрах різних міст України агенція „Артхаус трафік”.
Не пропустіть!!!
Go to the top of the page
+Quote Post
7.04.06 - 00:07
Пост #2

Гість

Ну що ж, почекаємо. Дуже хочу щоб то було гарне українське кіно, з рідними superman.gifукраїнськими акторами, продюсерами та спонсорами.
:clown:
+Quote Post
Inspirator
12.04.06 - 23:45
Пост #3

Запалювач
Group Icon

Група: Адміністратори
З: Київ, Україна
Користувач №: 5

так, треба ж з чогось починати

--------------------
"Я — українець. Я не хочу асимілюватися". Олекса ТИХИЙ
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi версія форуму Поточний час: 21.07.25 - 23:54

Умови використання та цитування матеріалів сайту
Авторські права
Застереження
© AnViSer 2004-2013.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
IPS Driver Error  

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

We apologise for any inconvenience