coolchevy
Дуже було приємно почути про "оригінальну особистість" та інші теплі слова.... В суботу я отримав про себе діаметрально протилежну характеристику...доволі неприємну... :(
Серьожка
Я в БІРлогі ще не був.. :) Святкував дома з рідними... Зовсім не пив, крім шампанського.
А з приводу думок про старість, то їх не має... )
20 років перед цим були "пустими" - перший клас, перше кохання, перший поцілунок. Зараз я тільки почав відчувати життя... Зрозумів, що воно складне і багатогранне.
Добре.. не буду нагружати своєю "філософією". Це все наслідок неприємної суботньої розмови...
Дякую, друзі!!! Було дуже приємно почути від вас всі ці слова...
--------------------
Людина боїться часу, а час - боїться пірамід!  __________________________________________________________ House is not just music! House is a feeling!!!     __________________________________________________________ C=Царь музыки! Живу законом ритмов. H=Художник необузданных мотивов. A=Актёр звучания Дионисовой свиты. R=Рекою нот вольюсь в сердца разливов. L=Любовь к движению возьму за руку крепко, Y=И мы с тобой умчимся в танце, детка! __________________________________________________________ ***Мій промо-мікс***__________________________________________________________
|